zondag 6 maart 2011

Heerlijke zondag in de tuin

Wat een mooie dag is het vandaag!
Vanmorgen tijdens het wakker worden zag ik het al: dit wordt een práchtige dag! Zonnestraaltjes schitterden om half 8 al door de luxaflex heen.
Dit wordt een heerlijk dagje werken in de tuin.
 Zonet de rozenstruiken gesnoeid, afgestorven takken van andere tuinplanten afgeknipt, verdorde bladeren tussen de planten uitgepikt en weggeharkt. De terrassen schoongeveegd. En werkelijk: je ziet echt een enorm verschil.
Grappig is het eigenlijk: in de winter doen we weinig (zeg maar gerust NIKS) aan de tuin maar zodra het zonnetje gaat schijnen en we gaan richting de lente, dan zijn we alleen maar in de tuin te vinden, lekker wroeten met onze vingers in de aarde.  
Heerlijk, van die vieze handen!
Natuurlijk gebruik ik ook wat tuingereedschap. Dit harkje bijvoorbeeld, heb ik al járen! Deze ligt altijd buiten; altijd binnen handbereik en klaar voor gebruik.
Onze kinderen zijn vandaag veel buiten te vinden. De oudste heeft een mooi krokusbloemetje voor mij geplukt. Deze heb ik in een vogeldrinkbak gelegd.Zeg nou zelf: als je deze foto's ziet, krijg je toch vanzelf zin in de

LENTE?8 opmerkingen:

 1. Gevonden Marjolijn en natuurlijk ga ik je ook volgen, ik zal in mijn volgende post je Blog vermelden en dan komen de volgers wel, want een Blog is leuk, maar de volgers en reacties zijn de kers op de room.
  Ik vind dat je een mooie blog heb en ben ook benieuwd naar alle vorderingen in je huis, met misschien wel ergens een Toile behang.
  Fijne zondag nog.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk buiten bezig geweest en dan krijg je vieze handen hé. Maar gelukkig hebben we daar water en zeep voor, hihi.....
  Ik heb een nieuwe post gemaakt en je even gelinkt.
  Lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marjolijn,
  wat een lieve mail stuurde jij me. Ben nog altijd verbaasd dat ik mensen inspireer en vind het nog steeds erg leuk om te horen.

  Ik vind je blog er al super uit zien en ik kan je een hand geven hoor want fotograferen is ook een echte hobby van mij geworden.

  Ik ben benieuwd hoe je huis er uit zien en uit zal gaan zien want je bent aan het veranderen begreep ik , spannend.......

  Ik zie hierboven dat de dames Lia en Mea je gaan noemen , ik zet je ook aan de zijkant en ga je volgen hoor .

  Dus we "zien" elkaar vast vaker , veel plezier met bloggen verder!

  hartelijke groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi hoi welkom in blogland en natuurlijk ga ik je volgen lia bedankt voor de tip :)
  heel veel blog plezier .

  grtjs saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik ben getipt en ga je volgen. je banner met het hart heeft me meteen overtuigd. Die hangt hier ook nog steeds namelijk. Mijn jkerstboom zat er helemaal vol mee.
  Veel plezier in blogland en tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh gezellig hier bij je.....heb idd zin in de lente....
  Ga je volgen hoor.
  Fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via Lia op je blog gekomen, ga even neuzen!
  Groetjes, Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welkom in blogland!!!!

  Groetjs
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg leuk dat je een reactie hebt achtergelaten, dank je wel!

Tot de volgende keer!