Doorgaan naar hoofdcontent

Fruithapje

Mijn dag begon vandaag met zo iets verschrikkelijk lekkers!


Een schaaltje met zelfgeplukte rode en zwarte bessen.
Boordevol vitaminen en anti-oxidanten.
Nu ben ik altijd wel vrij gezond bezig, maar nu helemaal:
Ik doe aankomende zondag mee met de Midzomer-run!


Met mijn rug gaat het wonderbaarlijk erg goed. 
Elke avond wandelde ik een uur; volgens mij heeft dit geholpen, samen met de heerlijke massages van de fysiotherapeute :-)

Vandaag ga ik weer proberen hard te lopen. 
Als dat lekker gaat, nou ja... dán ben ik echt klaar voor die run.


Ik wens jullie een heerlijke zonnige week toe!

Reacties

  1. Lekker, bessen met heel veel suiker (niet zo gezond)
    Succes met je "run".
    Fijne week, groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gezond kan ook heel lekker zijn, dat zie je nu maar weer:))
    wat fijn Marjolijn dat het beter gaat met je rug!! inderdaad lopen is zo goed, dat merk ik ook hoor, maar hardlopen zoals jij.. nee dat gaat me te hard haha!!

    we hebben het weekend lekker genoten van een paar dagen aan zee met de caravan, heerlijk uitwaaien!!
    heb je post van de taartplateau daarom gemist, net even teruggekeken maar wat is ie leuk!!

    en hoe gaat het met Jeroen? kan hij weer een beetje uit de voeten? hoop dat hij ook lekker kan genieten van de vakantie straks!!

    fijne week!
    liefs, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben niet zo van de fruit maar ik vind je foto's supermooi, de kleuren zo geweldig.

    Succes met het trainen, ik hoop dat het niet te warm is maar gewoon heel veel water drinken.
    Fijn dat het beter gaat met je rug, dat is een belemmering. Goed je buikspieren trainen dat scheelt heel veel voor je rug.

    Fijne dag
    Lieve groet,
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet dat er heerlijk uit en dan ook nog eens gezond! Fijn dat het zo goed gaat met je rug, zal de tip van het wandelen ook eens aan manlief doorgeven, want die houdt toch nog steeds klachten. Succes en veel plezier met de midzomer-run!

    Fijne dag,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit ziet er heerlijk en gezond uit, ik heb net een schaaltje aardbeien achter de kiezen en gezwommen dus ik ben ook goed bezig.

    Fijn dat je rug weer beter gaat , wandelen is altijd goed he , ik hoop dan ook dat het rennen ook weer goed gaat.

    Hoe staat het bij jullie in de gang ervoor ? Hier afgelopen weekend een beetje vooruitgang maar gisteren niet veel gedaan. We zijn naar twee markten geweest en s'avonds uit eten.

    Hij wil deze week s'avonds voor de tweede keer de lambrisering in de grondverf zetten en dan moet het nog twee keer afgelakt worden.
    De muren zijn nog niet helemaal glad , de verwarming moet nog weer geplaatst, dan alles nog sauzen .....nog lang niet klaar dus......

    Ben benieuwd wie er gaat "winnen" hahaha ;-)

    fijne dag vandaag, hartelijke groet van Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kom net van de voetreflextherapie, en voel me zweverig..... Dus ik doe niet veel vandaag. Misschien even kersen halen. Tja, heerlijk.....

    fijne week, en een goede run.
    liefs Lia.

    p.s dat kettinkje draag ik zelf nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Via via kom ik op je blog en jawel ik blij hangen! Heerlijke bessen, ik hou er ook zo van. Gisteren lekker onder de veranda gezeten bij mijn ouders met van die lekkere bessen. Supers! Fijne week, succes met de run. Hopelijk gaat het goed met je rug (eventjes terug gelezen bij diversen posten van je) Lieve groet Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk, ik ben gek op fruit! En voor de Midzomerrun kun jij dit wel gebruiken!

    Veel succes!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geniet er maar lekker van....heeeerlijk !!....liefs van mij....xxx.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijke bessen! Ik hoop alleen niet voor je dat het zondag net zo heet is als nu. In ieder geval succes! Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh ja ziet er lekker uit!Ik begin smorgens met een bakje magere kwark met verse aardbeien. Lekker fris en goed voor de lijn! Volgde je al een poosje als stille lezer maar meld me nu toch maar eens aan als volger!
    Groetjes erika

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ohhh....heerlijk al dat zomerfruit en vooral op zo'n warme dag als vandaag vind ik het heerlijk om veel fruit te eten.
    Wat fijn dat het zo goed met je rug gaat.
    Voor zondag wens ik je dan ook veel succes Marjolijn.
    Groetjes, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Marjolijn hier een berichtje uit het zomerse Driel. Wat goed dat je mee gaat doen met de run. Een goede voorbereiding met lekker gezond eten is dat niet verkeerd. Fijn dat het goed gaat met je rug. Heb je me lange mail nog gehad haha.

    Lieve groet,
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. He, succes met lopen~! Ik ben zelf ook net begonnen met hardlopen en vind het helemaal super~! Heerlijk je schoenen aan en naar buiten...Ik ben nu drie weken bezig en doe het door een hardloopprogramma te gebruiken en het gaat zo goed. Ik had het gewoon eerder moeten doen. Maar ja dat is achteraf... Ik hoop dat je rug meewerkt en dat je de run succesvol kunt uitlopen. Zet em op~!

    Fijne dag, groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten, dank je wel!

Tot de volgende keer!

Populaire posts van deze blog

Een wandeling alleen, maar niet eenzaam...

  Afgelopen vrijdag ben ik weer eens alleen gaan wandelen. Dit keer ga ik voor klompenpad Beekweidenpad in Voorst. Navigatie aan in de auto, en al rijdend kom ik uiteindelijk in de buurt van Apeldoorn aan. Al gauw wordt het me duidelijk: ik ben verkeerd genavigeerd. Google Maps op mijn telefoon is wat duidelijker: ik moet nog ruim 20 minuten rijden voordat ik op de plaats van bestemming ben. Verdorie, wat nu? Ik rij een stukje terug, tuur vanuit mijn ooghoeken en zie het welbekende klompenpaden-bordje! Ik stap uit en de kleine lettertjes op het bordje vertellen me dat dit om het Woldermarkerpad gaat. Nooit van gehoord. My best friend Google vertelt me dat dit pad 7 kilometer is. Hmmm... voor vandaag vind ik deze te kort, zeker als je bedenkt dat het eerdergenoemde Beekweidenpad 16 kilometer is. Ik kijk nog even verder op mijn telefoon en zie dat de start van het Avervoorderpad 8 minuten verderop rijden is. Ik besluit hierheen te gaan rijden, zeker als ik ontdek dat de route 13 kilomete

Trapkast annex computerkast

Een echte kast is het natuurlijk niet, de ruimte die nu eindelijk klaar is. Voorheen was het een provisiekast, zo'n kast onder de trap die je veel ziet in (nieuwbouw)huizen. Toen we hier in 2000 heen verhuisden, zag ik al dat zo'n kast goed te gebruiken is om je computer neer te zetten en je administratie bij te houden. Al die tijd heeft de computer hier goed dienst gedaan, maar ik was de kleur op de gestuukte muur een beetje zat. Ik wilde wat anders. En laat deze ruimte nu een ware metamorfose hebben ondergaan! Kijken jullie even mee? Tijdens de donkere uurtjes... Over de Charles Eames stoel ligt een heerlijk warm schapenvacht... Een mooie bureaulamp van Ikea doet nu dienst als wandlamp. De zware steen die in de voet van de lamp zat hebben we verwijderd. Daarna de snoer korter geknipt en in de voet verwerkt, waarna Marcel gaten in de voet geboord heeft, zodat de lamp simpel op te hangen was. Zeg nou zelf, zo'n aparte lamp zie je toch nergens? En het leuke is:

Stoer met een vleugje romantiek

Wat heb ik lang plezier gehad van de witte druifjes in cappuccino-kopjes  (klik) Gewoon, door geen water te geven, lekker tegendraads!  Op een gegeven moment gingen ze hangen en werd het tijd om deze bolletjes in de tuin te zetten. Volgend voorjaar hoop ik ze weer terug te zien, buiten! Zaterdag ben ik naar de plaatselijke bloemist gegaan waar ik op zoek was naar kleine hyacintbolletjes, het liefst in wit.  In gedachten zag ik dit al voor me: ik zou met witte saus originele terracottapotjes beschilderen en deze één voor één vullen met een enkel hyacintbolletje.  De potjes zou ik drie-op-een-rij op de salontafel zetten. En dat is gelukt, toch miste ik wat... ... een stoer accent met een vleugje romantiek. Dat werd een stuk oud hout.  Voor de romantiek ging ik naar zolder en vond ik een schattig nostalgisch kaartje dat ik laatst bij een bestelling bij Fort Lapin erbij kreeg. Jute touw door het kaartje en om één van de potjes wikkelen en ik geniet als ik op de bank m'n boek a