Doorgaan naar hoofdcontent

Druk...

Zoals jullie gemerkt hebben is het wat rustiger hier.
Ik kom niet zo veel aan bloggen toe, het is druk op mijn werk, druk met de kinderen en hun voetbal, het huishouden én ik ben volop aan het trainen voor de halve marathon eind april.
Jullie kennen het gevoel vast wel:
álles willen doen, maar niet altijd kunnen!
Met als gevolg dat ik een beetje moe was.


Afgelopen week heb ik het wat rustiger aan gedaan, ik heb mezelf een paar dagen verplichte rust gegeven en dat heeft z'n vruchten wel afgeworpen.
Gisteren weer een uur kunnen hardlopen, want wat was het toch een heerlijk weer!


Zoals jullie zien is mijn haar alweer een stukje langer geworden.
Heb er weer heuse plannen mee :-)
Wil het weer graag wat langer groeien, zo lang als nodig is om het weer lekker nonchalant op te kunnen steken.
Het korte model heb ik nu alweer lang genoeg gehad.
Weet nog zo goed dat ik mijn lange haar destijds liet kortwieken toen we op vakantie gingen naar Zweden, ook weet ik het gevoel nog dat ik er zó blij mee was!
Dat is nu alweer 3 jaar geleden (hmmm... lijkt veel langer geleden eigenlijk).


Kijk, ons familieportret, deze is gemaakt tijdens onze vakantie in Oostenrijk, in de zomer van... 2009!
Ik vind dit zo'n héérlijke foto om naar te kijken. 
Eigenlijk maken we te weinig foto's waar we allemaal met z'n viertjes op staan.
Doel van deze foto is trouwens ook om jullie te laten zien hoe ik destijds mijn haar altijd opstak.
Kijk niet naar het vakantie-outfit, want dat stelt nooit zoveel voor tijdens dat soort tripjes :-)


Leuk ook om te zien dat ik de kleur van mijn haar van toen nu ook weer heb.
Nu alleen de lengte nog...!


Outfit:

Dik vest met glitterdraad uit een boetiek hier in de buurt, Solange
Zwart t-shirt, Primark
Skinny, H&M
Laarzen, Shoeby




Reacties

  1. Wow, een halve marathon wat goed! Leuke foto's en ik vind het korte haar je superleuk staan. Maakt je jonger:) ik zag dat je een giveaway hebt gewonnen, gefeliciteerd dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto! Staat je ook goed het wat langere haar, lekker pittig! Maar dit kapsel staat je ook echt niet verkeerd! Zelf ben ik van het lange haar, waar je van alles mee kan doen, heerlijk,..haha..!

    Lieve-groetjes, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het groeit vanzelf weer aan, al moet je misschien nog even geduld hebben. Ik vind dat je beide kapsels heel goed kunt hebben!

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Marjolijn,
    Ja, het wordt inderdaad al weer wat langer, je haar... Maar dat je het alweer zo lang kort hebt, dat had ik niet gedacht... De tijd vliegt maar voorbij hè?
    Een halve marathon, jeetje wat goed, is dat in Rotterdam? Mijn broer liep een aantal keer de marathon in Rotterdam, al weer een aantal jaren geleden, maar we gingen dan wel altijd kijken en aanmoedigen... Zo'n leuke sfeer daar...
    Succes met de trainingen en rustig aan hè, niet alles moet altijd...
    Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Staat je allebei goed! Leuk die foto van je gezin, al is het even geleden. Een hele fijne week.

    Lieve groet Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Langer haar staat je ook goed :-)
    Ben benieuwd naar je plannen!

    Fijne middag
    X Els

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Staat je best goed, Marjolijn.
    Ik had echt heel kort haar, maar wilde het ook langer. Dat is dan een kwestie van stug doorzetten. Ik ben nu anderhalf jaar bezig en heb bijna alles op boblijn en kan nu ook gaan nadenken wat ik er verder mee wil.
    Pas je wel een beetje goed op jezelf! Veel willen is mooi, maar niet ten koste van jezelf.
    En je familiefoto is prachtig. kan me goed voorstellen dat je er graag naar kijkt!

    Veel liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lang haar, kort haar, het is altijd wat met dat haar. Tenminste bij mij, het zit nooit zoals ik zou willen. Of zou het dan toch ook aan de kapper liggen.
    Hoe dan ook, bij jou maakt het niet uit, want je blijft een knappe meid.

    Liefs lia
    Leuke foto's trouwens.....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vroeger had ik heel lang haar maar toen ik ouder werd heb ik het steeds wat korter gedaan. Het lijkt me heerlijk om mijn haar kort te hebben maar mijn haar is daar niet geschikt voor. Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey marjolein wel goed aan jezelf denken. Dan maar even niet bloggen. Zelf heb ik lang haar en zou ik ze soms wel eens kort willen hebben maar durf de stap niet echt te nemen.
    Liefs Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind her korte mooier, minder standaard ;-) had je een GIVE AWAY gewonnen lees ik! Wat leuk!

    Liefs saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Volgens mij zit jou haar altijd leuk ;-) Heel herkenbaar van die foto's, staan ook veel te weinig met z'n viertjes op de foto! En gefeliciteerd met je leuke kleed.....ben benieuwd hoe die staat ! Groeten Greta

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie foto's Marjolijn!
    Liefs, Clarieke
    Ps. Is mijn give-away bij je aangekomen?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Of jij kan heel goed föhnen en stylen of je hebt gewoon dat makkelijk valt, want heb op nog geen enkele foto een bad hairday gezien :)

    Ik wil het gewoon nog één keer lang en het gaat sneller dan ik dacht. Komt waarschijnlijk omdat het opkrult en je dan niet in de gaten hebt hoe lang het al is. Zaterdag had de kapper er weer een gezellige serie highlights in gedaan en uitgeföhnt en het hangt gewoon al op mijn schouders!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In de eerste zin ontbreekt dus het woordje 'haar' ...

      Verwijderen
  15. Oh, dit model staat je wel heel erg mooi, leuk zo uit het gezicht, ook helemaal in! Maar begrijp ook wel dat je het weer langer wilt hebben staat je ook erg leuk, het gaat op een gegeven moment toch weer kriebelen hé?! Leuk, jullie gezinsfoto..vraag me ineens af of wij er wel één hebben ;-) Succes met het trainen...pas goed op jezelf.

    Fijne avond!
    Liefs Helena

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten, dank je wel!

Tot de volgende keer!

Populaire posts van deze blog

Een wandeling alleen, maar niet eenzaam...

  Afgelopen vrijdag ben ik weer eens alleen gaan wandelen. Dit keer ga ik voor klompenpad Beekweidenpad in Voorst. Navigatie aan in de auto, en al rijdend kom ik uiteindelijk in de buurt van Apeldoorn aan. Al gauw wordt het me duidelijk: ik ben verkeerd genavigeerd. Google Maps op mijn telefoon is wat duidelijker: ik moet nog ruim 20 minuten rijden voordat ik op de plaats van bestemming ben. Verdorie, wat nu? Ik rij een stukje terug, tuur vanuit mijn ooghoeken en zie het welbekende klompenpaden-bordje! Ik stap uit en de kleine lettertjes op het bordje vertellen me dat dit om het Woldermarkerpad gaat. Nooit van gehoord. My best friend Google vertelt me dat dit pad 7 kilometer is. Hmmm... voor vandaag vind ik deze te kort, zeker als je bedenkt dat het eerdergenoemde Beekweidenpad 16 kilometer is. Ik kijk nog even verder op mijn telefoon en zie dat de start van het Avervoorderpad 8 minuten verderop rijden is. Ik besluit hierheen te gaan rijden, zeker als ik ontdek dat de route 13 kilomete

Trapkast annex computerkast

Een echte kast is het natuurlijk niet, de ruimte die nu eindelijk klaar is. Voorheen was het een provisiekast, zo'n kast onder de trap die je veel ziet in (nieuwbouw)huizen. Toen we hier in 2000 heen verhuisden, zag ik al dat zo'n kast goed te gebruiken is om je computer neer te zetten en je administratie bij te houden. Al die tijd heeft de computer hier goed dienst gedaan, maar ik was de kleur op de gestuukte muur een beetje zat. Ik wilde wat anders. En laat deze ruimte nu een ware metamorfose hebben ondergaan! Kijken jullie even mee? Tijdens de donkere uurtjes... Over de Charles Eames stoel ligt een heerlijk warm schapenvacht... Een mooie bureaulamp van Ikea doet nu dienst als wandlamp. De zware steen die in de voet van de lamp zat hebben we verwijderd. Daarna de snoer korter geknipt en in de voet verwerkt, waarna Marcel gaten in de voet geboord heeft, zodat de lamp simpel op te hangen was. Zeg nou zelf, zo'n aparte lamp zie je toch nergens? En het leuke is:

Stoer met een vleugje romantiek

Wat heb ik lang plezier gehad van de witte druifjes in cappuccino-kopjes  (klik) Gewoon, door geen water te geven, lekker tegendraads!  Op een gegeven moment gingen ze hangen en werd het tijd om deze bolletjes in de tuin te zetten. Volgend voorjaar hoop ik ze weer terug te zien, buiten! Zaterdag ben ik naar de plaatselijke bloemist gegaan waar ik op zoek was naar kleine hyacintbolletjes, het liefst in wit.  In gedachten zag ik dit al voor me: ik zou met witte saus originele terracottapotjes beschilderen en deze één voor één vullen met een enkel hyacintbolletje.  De potjes zou ik drie-op-een-rij op de salontafel zetten. En dat is gelukt, toch miste ik wat... ... een stoer accent met een vleugje romantiek. Dat werd een stuk oud hout.  Voor de romantiek ging ik naar zolder en vond ik een schattig nostalgisch kaartje dat ik laatst bij een bestelling bij Fort Lapin erbij kreeg. Jute touw door het kaartje en om één van de potjes wikkelen en ik geniet als ik op de bank m'n boek a