Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion (5): t-shirt for free!

De H&M is één van de weinige winkels waar ik naartoe ga als ik een nieuwe spijkerbroek moet hebben.
Vooral de 'superskinny extra low' is mijn favoriet.
Vroeger moest en zou ik spijkerbroeken hebben van een bepaald (duur) merk, maar vaak zitten ze eigenlijk helemaal niet goed.
Bij de benen sluiten ze goed aan, maar om de middel... vaak veel te ruim.
En wat dacht je van andersom??


Als ik toe ben aan een nieuwe jeans, hoef ik maar een willekeurige H&M store binnen te lopen en ik slaag altijd, mits mijn maat er uiteraard tussen zit.


Deze zwarte skinny zit echt als gegoten. 
Het bijzondere hiervan is dat de stof heel dun is en bovenop zit er een ieniemienie-waxlaagje op, waardoor deze een klein beetje glanst.


Vorige week was er een actie: bij het halen van twee spijkerbroeken kreeg je een gratis t-shirt erbij.
Op de foto's is deze te zien.
Nou kost deze €4,95 als je deze los zou kopen, dus een 'wereldactie' was dit ook weer niet, en normaalgesproken zou ik hier ook wel aan zijn voorbijgelopen, maar zo in combinatie met een openvallend giletje, vind ik het shirtje met stoer opdrukje wel leuk staan zo!


Altijd goed: The Good Old All Stars van Converse: maar vooral dit seizoen zijn ze weer helemaal hot!


Ben ook helemaal weg van deze plastic armband, deze zie je gelukkig nog niet zo veel...


Zo'n zwart-wit combinatie maak ik iets spannender met een lippenstift en nagellak in een oranje tint.


Beetje veel foto's geplaatst, maar ach... er zijn ook een beetje veel foto's gemaakt ☺
Ik hoop dat jullie het nog leuk vinden, deze fashion-posts!


Outfit:
Top: H&M (gratis bij aankoop van twee spijkerbroeken)
Gilet: Only
Skinny jeans: H&M
All Stars: Converse by America Today
Armband: H&M
Zonnebril: H&M


Reacties

  1. Jeetje mens, wat zie jij er goed uit zeg. Wat een lijntje heb jij toch. Leuk hoor, die skinny, maar zou mij toch te laag zijn. Daarvoor moet je gewoon veel meer taille hebben. Heel leuk vind ik het gecombineerd met je t-shirt en giletje. De All Stars heb ik zelf ook, maar dan de lage versie, ook witte.... Wat zitten die heerlijk....
    Ik wens je een heel fijne avond,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie broek, ik heb er ook zo een maar dan van Only. Zitten erg fijn. Leuk zo'n gratis shirt !

    Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah Marjolijn, wat heb jij een mooie lijn. Deze kleren staan je echt prachtig. Ik heb het echt niet voor't klagen, maar dit kan ik niet meer aan.
    De plastic armband heb ik nog niet eerder gezien, maar hij is best leuk.
    veel plezier ermee!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk...en helemaal af tot in detail.
    Apart zo'n broek met waxlaagje, zit vast heerlijk.

    Fijne avond

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er super goed uit. Leuk gecombineerd met de witte all stars...ook een van mijn favorieten. H&M daar slaag ik ook altijd en ook voor de kleintjes...heerlijk.

    Liefs,
    Rozmeen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke set weer hoor, zag in je vorige blog een prachtige sidetable...dacht al vast zelf gemaakt....ja hoor! Natuurlijk blijf ik nog even bij zolang we nog niet weg zijn, maandag moet ik ontbloggen hoop dat ik geen ontwenningsverschijnselen krijg..haha! Jij ook een fijne vakantie alvast. Groeten Greta

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk....
    Ik heb net het nieuwe najaarsboek binnen, en daar zag ik ook die broek. En dacht nog, zal ik die eens bestellen.
    Maar dan moet er bij mij wel een iets langer shirt op. Want ja, ik ben niet meer zo piep...
    Maar wie heeft nu deze superleuke foto van een springende Marjolijn gemaakt?

    Liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou ben ik echt van de foto's en daarom zeg ik dat ik de eerste super vind, lekker spontaan! en de tweede nou ja dat is gewoon een super stoer wijf, super leuke reportage Marjolijn!

    Liefs
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een stoere outfit, heel gaaf! Staat super leuk met dat gilletje :) De hoge witte all stars heb ik ook, fijn he dat die ook weer helemaal hip zijn :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk dat elke Fashion-blog weer helemaal anders is, deze is stoer! Enne die skinny, da's iets voor puberdame die heeft er een lijntje voor; ik met mijn korte beentjes ben helaas niet zo skinny :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oja hoor Marjolijn , ik blijf dit heel leuk vinden en zo te zien jij ook want je staat zo mooi op alle foto,s .
    Vooral die eerste is geweldig, wat een sprong !

    Fijne dag verder ....en alvast een oer weekend ,

    Xxx Gea

    Ps .. Lief dat je vraagt naar m,n vader , ik plaats de komende dagen even een update .

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind deze Fashion-posten echt superleuk en ook omdat je laat zien dat een leuke outfit niet duur hoeft te zijn.
    Je ziet er echt prachtig uit, je kan zo een modereportage in een blad vullen Marjolijn.
    Die side-table heb ik zelf gepimpt, in mijn allereerste post.....jaren terug alweer....kan je zien hoe deze er voor de metamorfose uitzag.
    Het blad heb ik donker gebeitst en daarna met kalkwas behandeld voor een mooi vergrijsd resultaat.
    Ik wens je een fijn en zonnig weekend.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jeetje... kan maar een ding denken..: wat een lijf na 2 kids!!!! Je ziet er weer super uit!! Ambieer jij per ongeluk geen modellen carriere??:)
    Ik vind het ook erg leuk: je fashion- blog!!

    Fijn weekend!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou,ik denk dat ik gelijk maar eens even bij de H en M ga kijken. Ik kan ook niet overal broeken krijgen, want ik moet een lengtemaat hebben. Meestal slaag ik bij de Zara wel. En we hebben ook nog overal uitverkoop, dus inslaan maar. Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Geweldige foto's weer! Complimenten voor de fotograaf :)
    Oh en wat is die broek mooi lang! Maar zo strak, dat kan bij mij echt niet meer, dan puilt er vanalles bovenuit..wees maar trots op je mooie lijn, Lijntje :))))

    BeantwoordenVerwijderen
  16. such a cool style.

    http://wwww.trendsection.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nice blog here! Also your web site loads up fast! What web host are you
    using? Can I get your affiliate link to your host?

    I wish my web site loaded up as fast as yours lol

    My web blog :: グッチ 時計

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten, dank je wel!

Tot de volgende keer!

Populaire posts van deze blog

Een wandeling alleen, maar niet eenzaam...

  Afgelopen vrijdag ben ik weer eens alleen gaan wandelen. Dit keer ga ik voor klompenpad Beekweidenpad in Voorst. Navigatie aan in de auto, en al rijdend kom ik uiteindelijk in de buurt van Apeldoorn aan. Al gauw wordt het me duidelijk: ik ben verkeerd genavigeerd. Google Maps op mijn telefoon is wat duidelijker: ik moet nog ruim 20 minuten rijden voordat ik op de plaats van bestemming ben. Verdorie, wat nu? Ik rij een stukje terug, tuur vanuit mijn ooghoeken en zie het welbekende klompenpaden-bordje! Ik stap uit en de kleine lettertjes op het bordje vertellen me dat dit om het Woldermarkerpad gaat. Nooit van gehoord. My best friend Google vertelt me dat dit pad 7 kilometer is. Hmmm... voor vandaag vind ik deze te kort, zeker als je bedenkt dat het eerdergenoemde Beekweidenpad 16 kilometer is. Ik kijk nog even verder op mijn telefoon en zie dat de start van het Avervoorderpad 8 minuten verderop rijden is. Ik besluit hierheen te gaan rijden, zeker als ik ontdek dat de route 13 kilomete

Trapkast annex computerkast

Een echte kast is het natuurlijk niet, de ruimte die nu eindelijk klaar is. Voorheen was het een provisiekast, zo'n kast onder de trap die je veel ziet in (nieuwbouw)huizen. Toen we hier in 2000 heen verhuisden, zag ik al dat zo'n kast goed te gebruiken is om je computer neer te zetten en je administratie bij te houden. Al die tijd heeft de computer hier goed dienst gedaan, maar ik was de kleur op de gestuukte muur een beetje zat. Ik wilde wat anders. En laat deze ruimte nu een ware metamorfose hebben ondergaan! Kijken jullie even mee? Tijdens de donkere uurtjes... Over de Charles Eames stoel ligt een heerlijk warm schapenvacht... Een mooie bureaulamp van Ikea doet nu dienst als wandlamp. De zware steen die in de voet van de lamp zat hebben we verwijderd. Daarna de snoer korter geknipt en in de voet verwerkt, waarna Marcel gaten in de voet geboord heeft, zodat de lamp simpel op te hangen was. Zeg nou zelf, zo'n aparte lamp zie je toch nergens? En het leuke is:

Stoer met een vleugje romantiek

Wat heb ik lang plezier gehad van de witte druifjes in cappuccino-kopjes  (klik) Gewoon, door geen water te geven, lekker tegendraads!  Op een gegeven moment gingen ze hangen en werd het tijd om deze bolletjes in de tuin te zetten. Volgend voorjaar hoop ik ze weer terug te zien, buiten! Zaterdag ben ik naar de plaatselijke bloemist gegaan waar ik op zoek was naar kleine hyacintbolletjes, het liefst in wit.  In gedachten zag ik dit al voor me: ik zou met witte saus originele terracottapotjes beschilderen en deze één voor één vullen met een enkel hyacintbolletje.  De potjes zou ik drie-op-een-rij op de salontafel zetten. En dat is gelukt, toch miste ik wat... ... een stoer accent met een vleugje romantiek. Dat werd een stuk oud hout.  Voor de romantiek ging ik naar zolder en vond ik een schattig nostalgisch kaartje dat ik laatst bij een bestelling bij Fort Lapin erbij kreeg. Jute touw door het kaartje en om één van de potjes wikkelen en ik geniet als ik op de bank m'n boek a